Інші країни

19 02 2020, 16:44

FIFA розслідує можливий договірний матч у кваліфікації ЧС-2022

bookmaker-ratings.com.ua -
FIFA проводить розслідування поєдинку відбіркового турніру до чемпіонату світу, в якому М'янма поступилася торік Киргизстану з рахунком 0:7. Цей матч підозрюється у договірному характеру повідомляє «Рейтингу Букмекерів» .
 
«Ми вивчаємо це питання», - заявили у FIFA, підтверджуючи повідомлення ЗМІ М'янми, в яких говорилося, що представники асоціації відвідали країну, щоб допитати футболістів.
 
«Усі, хто виявиться винним у маніпулюванні результатом матчу, будуть дискваліфіковані мінімум на п’ять років», - наголосили представники Міжнародної федерації футболу.
 
Нагадаємо, що торік у жовтні М'янма зазнала розгромної поразки у відбірковому матчі на виїзді в Киргизстані з рахунком 0:7. Це була третя поспіль поразка в кваліфікації після вересневих невдач у Монголії (0:1) і вдома від Японії (0:2).
З тих пір М'янма виграла дві зустрічі під керівництвом нового тренера Антуана Хея проти Таджикистану (4:3) та Монголії (1:0). Збірна має намір вийти з кваліфікаційної групи F, в якій відстає від Киргизстану, що займає другу сходинку, на одне очко.
Дві кращі команди групи в червні перейдуть до наступного етапу Азіатського відбіркового турніру ЧС-2022, який відбудеться в Катарі.


 
Підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах: Telegram, Twitter, Facebook
Запалюй в коментарях! Тільки коректно і дружелюбно
Щоб брати участь у обговоренні потрібно Увійти або Зареєструватись.
0 коментарів



Рейтинг букмекерів від UF
TV






Новини Коментарі
Всі новини