Україна

29 11 2022, 09:27

Зозуля: Представники ФІФА вилучили у іспанських фанатів прапор полку Азов під час матчу ЧС-2022

Зозуля: Представники ФІФА вилучили у іспанських фанатів прапор полку Азов під час матчу ЧС-2022
Dynamo.kiev.ua -
Український нападник Роман Зозуля на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив, що під час матчу ЧС-2022 між збірними Іспанії та Німеччини співробітники ФІФА вилучили у іспанських фанатів прапор із символікою полку «Азов».
 
«ФІФА — жертви російської пропаганди. Вчора під час матчу Німеччина — Іспанія іспанські вболівальники розгорнули великий прапор України із символікою нашого героїчного полку „Азов“. Через кілька хвилин з’явилися представники ФІФА і вилучили прапор за те, що він порушує якісь там стандарти в їхніх головах і нібито заборонено.

 
Весь світ захоплено спостерігав за титанічним протистоянням наших захисників Маріуполя. Весь світ бачить, хто є країною-терористом і чиї військові — це окупанти, злочинці, терористи, садисти та зеки. Але в зазомбованій ФІФА нічого не бачать і не чують.

Відкрито турнір прогнозів на чемпіонат світу на UFbet.net
 
Сподіваюся, що УАФ і Міністерство молоді та спорту теж відреагують на таку ганебну поведінку представників ФІФА, а ті одноклітинні організми, які заборонили піднімати наш прапор на трибунах, попросять вибачення і нарешті вивчать історію питання не по кримлівським темникам», — написав Зозуля на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


 
Підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах: Telegram, Twitter, Facebook
Запалюй в коментарях! Тільки коректно і дружелюбно
Щоб брати участь у обговоренні потрібно Увійти або Зареєструватись.
0 коментарів



Рейтинг букмекерів від UF
TV






Новини Коментарі
Всі новини